23 november 2010

Tisdag & Tvättdag

Tidig morgon idag, redan kl 6 ;) Så vi var tidigt ute på vår timmes PW, så fort det ljusnat klev vi ut genom dörren. Så fort hon vaknat efter förmiddagsluren såtog vi tag i tvättberget:) Hon är så duktig min tjej som hjälper till, hon räcker mig kläderna ur tvättbaljan och jag hänger upp.

Sen fixade vi middag till älsklingen kom hem, Chili con Carne fick det bli idag:) Ingen hit hos Joline tyvärr, fast bönorna åt hon! Hoppade in i bilen sen för en tur ner till Ström och syster som bjöd på kaffe och fika:) Var tvungen att låna hennes skrivare och skriva ut lite papper:p Vi bjöd in oss själva alltså;)

Nu är vi hemma igen och lillskruttan verkar inte vilja sova än... Målningen av byrån skulle ske igår men vi hamnade visst i soffan framför en film istället, så ikväll tänkte vi sätta igång. Men det verkar som att det kan vara lite sent, snart är det ju läggdags för oss vuxna också;)

Designen kan se klar ut, men det är den inte riktigt än;) Jag är inte helt nöjd. Men lite feedback är aldrig fel så "hit me" om det är något som ni tror skulle bli bra! Bl.a. ska det in bilder ovanför headern.


Mammas hjälpreda :-)


Inga kommentarer: