16 november 2010

Göra som mamma & pappa - Joline kan nu...

Hihi, idag på morgonen efter vi suttit och läst bok i soffan så hände en så rolig grej. Joline ställer sig mot soffbordet och tar fjärrkontrollen till tvn och så riktar hon den mot tvn och trycker på knapparna :) De lär sig så snabbt! Hon kan också "prata i telefon" sedan hon var ca 10½ månad och borsta håret och tänderna :) Även om man får hjälpa till lite.
Annars så älskar hon att gosa med Harry i soffan också, då tar hon tag i dem lurviga kinderna och så kramar hon om <3 Harry är så snäll och tålmodig! Han tål det mesta som tur är ;)

Skruttan kan också dansa till musik (gungar fram och tillbaka, viftar med armarna och "sjunger med") och låta som brandbilen och en ko om man frågar hur de låter:) Hon kan också "flirta", men hon gör en annan variant och blinkar med båda ögonen;) Det ser så himla sött ut! Locka på Harry har hon snappat upp från mig och Henrik också, då säger hon "tss tss". En annan sak hon härmat är när vi blåser på hennes mat innan vi ska äta, så nu gör hon likadant på sin egen mat sötnosen.

En mindre rolig sak är att hon lärt sig att gå upp för trappan... Grindar ska inhandlas! Först åkte hon på rumpan upp, men nu går hon och det går fort :/ Så det gäller att hålla ett öga på henne nu för att följa efter Harry är det roligaste som finns. Kaminen i köket låter hon bli iaf.



Inga kommentarer: