28 december 2010

Tisdag & nyårsplaner

Tillbaka till vardagen igen! Känns som julen var över alldeles för fort... är ju så mysigt att ha hela familjen hemma och bara rå om varann. Henrik började ju jobba som vanligt igår, så Annandagen blev ju som vilken söndag som helst:( Julen får hänga kvar här hemma fortfarande iaf ett tag till. Är ju så mysigt med alla ljusslingor och ljusstakar.

Idag har vi iaf haft besök av finaste mamma, pappa och syster som hjälpt oss att fika upp lite kaffebröd och godis. Mycket är det kvar ändå, men det är ju helg igen på fredag och efter det så får nog hönsen lite och resten åka i soporna om det finns något kvar. Sen så ska det bli ordning på sockerintaget igen! En promenad har vi hunnit med också och jag har nyss blivit klar med ett litet träningspass på pilatesbollen som jag fick i julklapp. Tråkigt att jag börja känna mig krasslig och har ont i halsen... så typiskt när man är taggad på att sätta igång igen! Hoppas att det stannar här och inte blir värre bara. Inte var det lätt heller att träna på boll, har ju noll balanssinne så nog var det träning alltid;) Ska bli så spännande att se om det kan förbättras.

Funderar på vad vi ska göra på nyår också, ser ut som att vi blir här hemma iaf. Hade önskat att få planera in en 3-rätters middag och få bjuda över lite folk, men om vi bara blir jag, Henrik, Joline och svärfar så tror jag inte att det blir så avancerat. Kanske att jag gör en rostbiff på fransyskan som älskling köpte och en rödvinssås med choklad till den:)

Inga kommentarer: