21 mars 2011

Inskolning

Huu, så det blåser ute! Känns som hela taket ska blåsa av ;) Ska snart pp och lägga mig efter en minst sagt fartfylld dag=) Första dagen på dagis för lillan och det gick hur bra som helst att träffa alla barnen, Joline var så snäll och räckte leksaker åt alla andra och hjälpte fröknarna att slänga skräp;) Det tog inte långt tid innan hon busade på som vanligt och skrattade när vi kommit in i dagislokalen! Först stod hon i dörren och stirrade men det dröjde inte länge förrän hon slängde sig på en back med bilar. Vid 11 gick vi därifrån och det dröjde då bara någon minut så sov hon så sött i vagnen=) Nattningen nu ikväll var inte heller någon match;)

Efter lunchen idag drog vi igång och helgstädade:P Hann ju inte med det i helgen;) Så nu är det rent iaf och det känna skönt så här en vecka fullspäckad med dagar på dagis och hemtenta att skriva. Fick också se att jag och älsklingen får tillbaka en hel del på skatten också så det känns toppen! Servning av bilen och huset är det tänkt att de ska gå till. Så bra när taket måste lagas på utbyggnaden bl.a.

Nej nu måste jag krypa ner tillsammans med sambon innan ögonen går i kors! Här får ni några bilder så länge så hörs vi igen i morgon=)


Mammas & pappas trollunge älskar björnbär=)

Stora tjejen ska klä på sig själv innan vi
åker till dagis!

Glad tjej ikväll som "byggde" en koja med mamma
i garderoben=)

Inga kommentarer: