25 februari 2010

Äntligen!

Äntligen så kan vi gå ut på vår dagliga promenad igen! Bara - 7 grader här idag och strålande sol:) Får se om vi får med oss Annica och Julia också. Det beror ju på hur de vill sova och äta småtjejerna våra;)

Annars har denna vecka varit lugn. Jättekallt har vi haft! Vilket har inneburit att jag och Joline har fått burit in ved om vart annat... Min rygg är inte glad. Måste tränas! I tisdags så åkte vi med Annica och Julia på babymassagen och det är ju så mysigt:) Joline tycker mycket om det, även fast det är såå roligt att titta runt på alla andra bebbarna i salen;) Somnar gott gör hon nästan alltid efteråt. Hon har ju blivit så duktig nu, sover hela nätter! 23-7.30 el 8.00 tom:) Helt perfekt tid att kliva upp. Vaknar hon 5.00 så blir det ju lätt att vi somnar om igen och vaknar inte förrän sent:/

Idag ska kläckaren laddas med ägg igen och kläckbackarna är nya och supersäkra denna gång! Bottnarna på dessa är gjorda av myggnät så luften cirkulerar bra och när kycklingarna kläcks så ska ingen kunna fastna med någon fot:)

En kopp kaffe till behövs. Ha en bra dag!

Kram kram (en extra "krya-på-dig kram" till Erika!)

3 kommentarer:

Anonym sa...

KRAM=)

Elina sa...

Vilket underbarn du har som bär in ved:O

.................................................... sa...

Visst har jag;) Kan ju inte ta all cred själv:P