11 januari 2010

Joline 2 månader!

Vilken dag! Hjärtat har sovit från tolv igår natt, till 9.15 i morse:) Vaknat 1 gång för mat och en gång för lite magknip tror jag. Vi börjar verkligen få in bra sovtider nu och det känns jättebra! Kunde ha sån ångest för att gå och lägga mig, visste inte om lillan skulle vilja sova eller inte. Men så länge hon sover hos oss har det inte varit några problem alls att få sova sig utvilad:) Frågan är om man ids börja lägga henne i egen säng;)

2 månader blir hon iaf idag lilla hjärtat:D Tänk att hon inte funnits hos oss längre än så! Känns som hon alltid varit en del av vårat liv:) Utan henne finns ingen mening alls! Och så snabbt det går! Känns som man hör ett nytt ljud från henne varje dag och hon börjar följa ljud och oss med blicken:) Hon kan bli riktigt irriterad och arg också om hon inte får som hon vill;) Frustrerad över att inte kunna röra sig framåt:P Underbara barn<3

Idag har vi tagit en tur med vagnen igen. Är ju så fint väder! Har varit + 3 grader idag och solsken:) Igår var vi också ut och fick sällskap av Annica och Julia. Himla mycket roligare att ha någon att prata med på promenaderna:D Hoppas att de hänger med oss igen snart!

Snart kommer älskling hem från jobbet och då ska vi laga någon mat:) Imorgon blir det vägning och mätning av Joline på BVC!

Kram på er!

1 kommentar:

Anonym sa...

Härligt att höra att allt går bra och att hon växer och blir stor lilla damen=)

Saknar dig kära vän!
Kram Erika