26 mars 2012

Feberfritt & Opraktiskt

Lillan har precis somnat för natten, men det var inte det lättaste! Det är ju fortfarande just i detta nu ljust utomhus:) Jätteskönt och samtidigt jättesvårt med tidiga mornar och en unge som frågar vid lägg dags "mamma, är det så sent?" Sötskruttan:) Men efter en kort vistelse utomhus efter middan idag så var hon rätt så trött när det väl var dags att somna. Feberfri har hon varit idag, men man vet ju själv att bara en förkylning drar ju en massa energi ändå. Hon blir hemma med mig imorgon också så hoppas jag på att hon är nog frisk för dagis på onsdag.

Det har ju blivit en hel del soffliggande och sittande nu den här sjukveckan och soffan har verkligen varit i centrum. Förstår ni hur opraktiskt det är att ha en vit soffa när man har en 2-åring och tre svarta katter? Varav två av dem är långhåriga... i och försig så är det en IKEA soffa som har avtagbar klädsel, men det är ett rent helvete att dra på och av den där klädseln var och varannan dag om man ska tvätta ofta. Så nu har jag kikat på lite plädar/kviltar som man kanske skulle kunna slänga över soffan. Som blir enklare att tvätta än klädseln om de skulle bli smutsiga. Vi har ju haft en filt nu som ett slags överkast på soffan men den är lite i minsta laget och far mest omkring och knövlar sig:/


Överkast enkel

Överkast enkel - från H&M

Ett överkast med tryckt lapptäcksmönster, enfärgad baksida. Handkviltad med tunn vaddering i polyester. Storlek 180x250 cm.

Den här från H&M tror jag skulle passa riktigt bra! 599kr för strl enkelsäng.



Eller den här söta pläden från JYSK, 129kr.


Inga kommentarer: