4 januari 2011

På bättringsvägen!

Vardag igen och vi håller på att bli friska hela bunten efter en mycket jobbig och förkyld helg. Oregelbunden sömn och feber har vi haft allihopa, en i taget som tur var! Henrik var hemma igår men var feberfri idag så nu jobbar han. Joline sov faktiskt hela natten söndag till måndag men i natt så somnade hon med oss kl 23. Tror inte att det är fökylningen nu utan tand nr 9 som är på väg! Alltid är det något, hihi;)

I söndags var mamma och pappa förbi en sväng och bjöd oss på pizza till middag, som var otroligt uppskattat då ingen av oss hade någon egentlig ork till att laga mat. Så vi pratade lite husfix och det verkar inte vara någon fara med att vatten åkte rakt igenom, farligt hade det däremot varit om det stannat i isoleringen. Såklart;) Vi får bara komma ihåg att om vi tömmer hinken däruppe så måste vi ställa dit något annat:P

Jag och älskling håller också på att planera för golv i hallen och "nya" kontoret. Golvet i hallen lutar något så det krävs lite fix där för att sänka det på sina ställen och sen lägga golvspånskivor istället för plankorna som ligger där nu. Vissa inte ens fastskruvade:/ Ser ut som att vi kan börja med det redan nu i januari, toppen! För bara golvet är fixat där så är ju resten enkelt:) Det ligger golvmatta på där nu, men inte heller den är fastsatt så det är en katastrof enligt mig:P Går ju inte ens att dammsuga ordentligt! Ja, riktigt skönt ska det bli att få det ordentligt gjort. Sen så kommer det ske en liten annan förändring här i hemmet nästa vecka, vad får ni veta då;) En liten sen julklapp till oss!

Nu ska jag krypa ner hos min älskling och sova, godnatt på er!


Inga kommentarer: