25 oktober 2010

Måndag & nya tag!

Tråkig blogg som vanligt under helgen;) Men det har blivit några vändor bort till huset med ved som vi fått av mamma och pappa. Så lägligt att de precis kopplat in jordvärme så de inte har någon användning för den:)
E och syster kom förbi en sväng och kikade hur vi bodde och bjöd på bullar också! Så kul! Hoppas de också kan se hur fint det kan bli:P Joline var hemma hos mamma och pappa medans vi staplade in all ved.

Igårkväll efter Joline somnat så satte sig jag och älskling och letade lite inspiration till badrumet. Efter MÅNGA badrum med massa, massa vitt kakel så kom vi slutligen fram till hur vi vill ha det. Det blir vit mosaik (krossade vita kakelplattor). Först och främst ska väl köket helrenoveras och sen badrummet:) Skönt ändå att veta hur man vill ha det och vad det kan tänkas kosta!

Nu har Joline somnat, jag har avslutat ett yogapass. Det första på väldigt länge! Ovig som tusan är jag men yoga är en perfekt träning för mig just nu. Avslappnande och jobbigt på samma gång;) Nu är det dags för mellanmål bestående av rågflingegröt och lågkalori äppelmos. Vågen stod på 54,4kg i morse trots svullande av Dumlekladdkaka, gräddiga kantarelltoast och bullar. Kanske musklerna som ersätts av fett:P

Inga kommentarer: