25 maj 2011

Dagarna som varit...

Tänkte sammanfatta dessa dagar som inte bloggats, har variten hel del annat som gjorts istället och ork har helt enkelt inte funnits. Joline vaknar bl.a. mellan 4-5 varje morgon så energin är inte alltid på max;-)

Febrig dotter får hämtas på dagis, varit till läkaren med Joline, äntligen fått antibiotika!, studerat de få stunder som funnits, klyvit ved med älsklingen (fortfarande inte klara), byggt pallkragar att odla i och fortsatt med hönsgården, grillat och haft det mysigt med familjen, grillat vid huset vårt och planterat jordgubbar och rabarber,  gjort ett jordgubbsland till mamma, tittat på en massa Californication om kvällarna med älsklingen, tränat en hel del intervaller och styrka.

Det var väl kortfattat om vad vi gjort! Idag är det löningsdag, wihoo! Hoppas på att få en finfin bikini från Victorias Secret från älsklingen;-) Kanske i morsdagspresent, vem vet!

Idag går lillan på dagis i vanlig ordning, i eftermiddag ska hon på 1½ års kontroll. Ta sprutor och utvecklingsbedömmas bl.a. Tur hon har pappa med sig som inte är lika känslig som jag;-) På lördag bär det av till Östersund för att köpa byggmaterial (hur många gånger har jag skrivit det nu?:P) för nu kommer det snart en hel del röda dagar som sa utnyttjas!

Inga kommentarer: