10 april 2011

Söndag

Pluggar och pluggar och ritar IKEA kök och försöker få budgeten att gå ihop. Det blir inte drömköket precis, men det blir nytt och fräscht åtminstone! Sen är det alltid detaljerna som räknas och pyntet som ger den personliga prägeln. Sen när ekonomin ser bättre ut i framtiden så är det ju bara att byta ut luckorna t.ex. Jag försöker tänka så positivt som möjligt här;-) Det blir ett vitt enkelt kök och så de vita porslinknopparna som vi har i köket nu på det. Inga väggskåp blir det, bara bänkskåp och så öppna hyllor ovanför bänken. Det blir nog bra tillslut.

Varit till mammas och pappas stuga i Dunnervattnet (Dundervattnet) idag. Jättefint blir det där i stugan som pappa och bröderna byggt=) Så härligt att komma upp och se fjällen och andas ut lite och tänka på annat. Men nu är det allvar igen:-P

Som sagt så lovade jag förut att vi skulle posta bilder här på renoveringarna vi gör och det gäller väl rivningar också;-) Så imorgon kommer det upp lite "före" bilder om man kan kalla dem för det. Kan vara roligt att se vilken skillnad det blir sedan.

Ska smita ner med datan och vara lite social med pojken min iaf, kanske blir det lite söndagsmys också om jag har tur!


Inga kommentarer: