5 juni 2010

Dopet del 2 (Äntligen;))

Då var vi framme i kyrkan. Lite tidiga var vi så vi fick sitta i ett litet rum och vänta en stund medans alla gästerna gick in och satte sig. Nervösa var vi och Joline var gnällig, vi hade ju varit duktiga och prickat in hennes sovtid;) Klockan 12 fick vi komma in och själva ceremonin var jättefin :) Elina sjöng "Jolene" och en psalm och det var så vackert! Det blir ju så mäktigt och fint i kyrkan. Det var också henne vi valt som Jolines fadder:)

Men lilltjejen var så trött så hon somnade i slutet på Henriks arm, sötnosen. Nästan alla foton tagna sover hon på lillskruttisen. Sen bar det iväg till församlingshemmet för fika. Joline sov så gott i sin vagn och Elina och Erika hjälpte mig och Henrik att få upp pajerna som varit på varmhållning. Herregud vilken stress! Nästa gång blir det catering! Men när allt väl var fixat och maten och kaffet var kokat så kunde vi sitta ner i lugn och ro och fika allt gott fika:)

Presentöppning blev det senare och vad mycket fina presenter Joline fick! Sparbössor, gosedjur, smycken, blommor och sängkläder bl.a. Tack!

Det blev en jättelyckad dag som vi kommer minnas länge! Vi är så glada att så många hade möjlighet att komma:) (ca 65st gäster) För oss var det viktigt att alla våra närmaste var bjudna och så roligt att alla kunde träffas.

Tack familj och vänner för att ni gjorde Jolines dag så speciell! Särskilt tack till Elina, Erika, Dennis och Mattias som ställde upp och hjälpte oss :)





Fotograf: Erika Espwall

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack själv för en mycket trevlig dag=) Ni var så fina och maten var jätte god, för att inte tala om kakorna!;)
Kram!
Erika