24 augusti 2012

Veckan som gått..

Godkväll i fredagsmyset!

Här är bara jag uppe och klockan är inte ens 23;) Trötta föräldrar som mest varje fredagkväll lägger sig tidigare än på vardagarna faktiskt!

Har haft en underbar ledig vecka tillsammans med lillan, men en hel del bekymmer med torpet & gården. Som tur var löste det sig till något mycket bättre dessutom, så idag känns det som en lättnad och en investering. Vet inte om det var för en vecka sedan som vattnet försvann och vi trodde det var pumpen som brunnit och behövde bytas. 10-12tusen skulle det landa på, men vad ska man göra? Vatten är ett måste! Sagt och gjort, med hjälp av min far hade vi rörmockare, ny vattenpump och elektriker här på en halv dag. Lyckliga över att ha vatten igen, så cyklade vi till Strömsund och handlade. Vi kom hem och tvättmaskinen vi startat innan vi for blinkade rött...inget vatten. Alltså inget fel på pumpen... vattnet måste helt enkelt vara slut. & då blev det tal om en nota på ca 50tusen istället, för en ny brunn. Några riktigt svettiga dagar med problemlösning, men det löste sig fint med prat med banken och huset ska sedan värderas om. Nu har vi riktigt fint vatten och ett flöde på 500-600L/timme!:D
& när vi ändå hade hit en grävare så tog vi och grävde ur för markisolering vid vår entré. Det ska alltså bli en riktig veranda till vårt lilla torp innan vintern är här! Projekten liksom avlöser varandra hela tiden;)



Inga kommentarer: