21 december 2011

Jullediga!

Finaste lyktan som lillan gjort på dagis <3

Renoveringsobjektet i hallen.


Igår var sista dagen på skolan på ett par veckor. Härligt! Mindre härligt att bussen tog dryga 2 timmar på sig att ta sig från Östersund till Strömsund... Tur att syster kunde rycka in och vara barnvakt en stund då Henrik var tvungen att jobba över ett par timmar. Löneförhöjning fick han idag också på tal om jobb, inte helt fel!!:D
Idag är jag och skruttan hemma och julfixar. Vi har pysslat lite och gjort julköttbullar och gravat en hel lax på dryga 2kg;-) Men innan jag lyckats "filea" laxen!! Jisses... tung och svår att hålla och en slö kniv på det:P Någonting blev det iaf och nu ligger den och gottar sig i kylen fram till jul!

Lillan sover och borde vakna snart. Då ska vi ut i det vackra vädret på en liten pulkatur hade jag tänkt. Fröken får ju så hemskt med myror i brallan om hon inte får komma ut och leka av sig lite:-) Ikväll blir det fler lussekatter som ska bakas och pepparkakor igen. De är redan slut;-) Sedan är det städning som står på listan, lite pluggande & mycket mycket mer som jag hoppas hinna med. Imorgon har vi barnvakt för då ska vi ut och trängas med alla i julhandeln. Längtar!




Inga kommentarer: