9 augusti 2011

Godmorgon tisdag!

Godmorgon fina ni!

Det ser ut som att solen faktiskt kan titta fram idag, härligt! Man har ju verkligen blivit bortskämd den här sommaren med sol och värme:D Så nu är den saknad efter flera dagar med regn. Längtar ändå till hösten, den ligger nog som delad favorit som årstid hos mig. Härliga soliga höstdagar och alla vackra färger. Det känns ju så väl när man en dag öppnar ytterdörren och känner den där friska lite kyliga höstluften, då är sommaren förbi. Då väntas mysiga kvällar med tända ljus:)

Igår blev jag klar med att måla inne på Jolines rum och idag hoppas jag att tapeterna kommit så vi kan göra klart väggarna därinne och lägga golvet. Pappa har fullt upp med att hyvla pärlsponten också som vi ska ha till kök och hall. Till i slutet av augusti kan vi nog flytta in med ett ordentligt kök! Men fram tills dess så ska Jolines rum börja möbleras t.ex. och hela huset städas ordentligt! Det är byggdamm och smuts överallt...

Tänk att det händer så himla mycket med vår lilla tjej nu, härmar många ord och börjar säga små meningar:D "Va e de?" säger hon nu t.ex. och nu börjar hon t.om. säga åt katten ;-) "ajaj" och "nej" (ner) när hon hoppat upp i soffan.

Så här glad kan man vara om man måste
sitta still en liten lite stund;-)


Inga kommentarer: