11 april 2010

Joline 5 månader

Grattis älskade hjärtat på din 5 månaders dag! Just nu är det inte mycket kvar utav den, men nu när hon sover sött i sin säng så kan jag inte sluta tänka på hur fort tiden gått. Hon är snart ett halvår! Vill ju ta vara på den här tiden så bra som möjligt, men jag vet ju inte vart den tar vägen?

Jolines utveckling tar ett stort kliv för varje dag som går. Just nu är det jätteroligt att ligga på magen och försöka ta sig framåt! Upp med rumpan i vädret och ålar gör hon:) Vänt på sig har hon inte alls gjort många gånger, den här tjejen vill iväg istället;) Ska klicka hem ett par krypmuddar åt henne så att hon får bättre fäste också. Undrar om man tycker det är lika roligt när de börjar få fart och kryper iväg, hihi. En helt ny värld öppnas.

Hon vill också gripa tag i allt som finns, helst mitt halsband. Sitta i soffan med mamma och pappa. Sitter ganska bra själv och i egen stol vid matbordet:) Så fort man lägger ned henne på golvet så stretas det emot! Hon försöker och försöker att sätta sig upp, lillskruttan. Hon vill vara med och se allt som händer, så Babygymmet börjar bli allt för tråkigt;)

Jag förundras varje dag hur man kan älska en människa så villkorslöst. Vår stora lilla tjej är det bästa som hänt oss! Vi ser fram emot varje dag vi får tillbringa med dig och se dig växa:)

Massa pussar & kramar från mamma & pappa!




Inga kommentarer: