9 januari 2013

God fortsättning!

Kände att det var lägligt att börja igen med uppdateringarna här nu när vi gått in i ett nytt år! Såg att det senaste inlägget skrevs på väg till tentaskrivningen i statistik, och idag kan jag tala om att den klarade jag:) Med nöd och näppe, men godkänd är jag! Nu väntar en ny tenta redan den 18..

Renoveringen har med bloggen legat rätt så vilande faktiskt. Vi har köpt hem färg och börjat måla lite panel, plastat in hela övervåningen och lagt klart golvet så när på en liitet området dit planken inte räckte... det här golvet är inget vi köpt på Byggmax, så är det slut så är det slut om inte pappa hyvlar mera då förstås;) Men det är så lite som behövs så det känns som onödigt mycket jobb för kanske 3-4 plank. Ska försöka hitta något likvärdigt hos byggfirmorna och se om det går att lösa ändå.

Sen så är det två nya fönster som ska in på övervåningen och det är något som varken jag eller Henrik hållit på med så det får vi nog be om hjälp med. Julhelgen och mellandagarna har vi alltså legat lågt men också för att vi vet liksom inte i vilken ände vi ska börja. Tänker på alla program vi sett med Arga Snickaren och då blir det lite fart på oss iaf;) 2013 blir ett renoveringsår det med, men sedan vill vi kunna ligga lågt med de stora projekten ett tag. Så det är bäst vi sätter igång!

Hoppas ni haft en fina helgdagar och avslut på 2012!
Önskar en god fortsättning och lovar att uppdateringarna kommer lite oftare nu framöver!

Inga kommentarer: