27 juni 2011

Måndag

Lillan åkte på magsjukan hon också så nu är hon hemma hos mig idag och kryar på sig, tror minsann att hon har lite feber för hon har då varit himla mammasjuk den här morgonen.

Midsommaraftonen var lugn, var en sväng till huset i spöregn och insåg att en hel helg i en husvagn inte lät särskilt spännande så vi drog tillbaka till Äspnäs. Lillan verkade piggare på midsommardagen så vi tog bilen på utflykt och hamnade i mammas och pappas stuga i Dundervattnet och sedan en tur till Hällingsåfallet. Vi tog leden upp, så i 2,5km turades vi om att bära en liten tjej på axlarna (förstår inte varför vi inte tog med oss bärstolen?) men det var väl värt promenaden! Åh så vackert fallet är! Joline var alldeles stum hon också :) Precis som vi kom upp så tittade solen fram och vädret blev kanon. Jättemysig dag! Igår var vi bort till huset, körde dit lite virke, lade tak på hönsgården och klippte gräset med nya gräsklipparen:) Joline var pigg hela midsommardagen och igår tills vi skulle hem... kräks i bilen och får tvätta bilstolsklädseln för andra gången i helgen. Lilla hjärtat. Så idag tar vi det lugnt. Ska ut och promenera strax så hon sover en stund och medans lyssnar jag på föreläsning, ett måste så jag inte hamnar för långt efter.

Håller tummarna att vi har en frisk tjej tills på fredag för om det här vackra vädret håller i sig så hade en tur till utebadet inte varit fel:) Eller vad tror du om det E? 


1 kommentar:

Anonym sa...

hoppas lillan kryar på sig fort! Jag tycker absolut att vi ska på badet bara ni är friska och kyra! Håller tummarna för sol på fredan;)

KRAM!