17 september 2012

Tiden...

Ja vart tar den vägen? Helgen gick rasande fort förbi och nu har vardagen återgått.

Igår for vi hela familjen och köpte fönster till vår farstukvist, den kommer bli ljus och fin och förhoppningen är att kunna sitta där och njuta av säsongsskiftningar och kvällar då det börjar bli kyligt. Kanske tom en terassvärmare vore ngt att köpa in och ställa där:) Än så länge har vi inte kommit jättelångt, vi jobbar och vi pluggar. Men golvet och tak ska förhoppningsvis bli klara denna vecka. Just nu sitter jag med jobbrelaterade studier, för jag ska jobba igen redan denna vecka. På Handelsbanken i Strömsund den här gången! Spännande:D & lite nervöst förstås... Men det blir en hel del läsande inför skola imorgon också, då vi ska få sitta med statistikprogram på datan och lösa uppgifter. Jag hoppas att det ska gå bra. För matematik och problemlösning kan vara riktigt roligt!

I lördags var vi mest hela dagen i Äspnäs, efter Henrik slutat jobba, vi tog en tur upp på berget, plockade svamp och vandrade omkring och lillan njöt av utsikten bakom pappan i sin bärstol:) Pratade om troll och annat oknytt som bodde under stenar och mossa. Efter den turen lastade älskling på en del virke till fartubygget och sedan kom syster med sambo och hjälpte till att ta rätt på älgkött. Vi fick dela på en av pappas köttlotter och eftersom varken jag eller Henrik jagar  så känns det himla tacksamt och lyxigt att få fylla frysen med närptoducerat;)

Inatt var också första natten för lillan utan blöja. & till min stora förvåning gick det galant! Ingen olycka och bara en uppstigning för att följa lillan på pottan:) Hon somnade om lika fort igen och sedan var det morgon lika fort och inte behövde hon gå på pottan direkt utan drack sin välling i sängen i lugn och ro. Så stor hon är nu! Hoppas på att det ska gå lika bra inatt:)

Hoppas ni får en fin start på veckan!

Inga kommentarer: