5 september 2011

Vi har flyttat in!

Sitter just nu i vårt nästan färdiga kök & har också precis ätit middag. Första veckan på Mittuniversitetet är avklarad och början på den andra är här. Det är jätteskoj att plugga och träffa massa nya människor! Känns som att jag fått bra kontakt med några tjejer i min klass som man kan plugga med:) Mycket stor skillnad från att ha pluggat på distans, att kunna diskutera och jobba tillsammans med uppgifter och så. Trivs himla bra! Än så länge iaf;) Får se när man börjar bli skoltrött... Långa dagar blir det då bussen till Östersund går 5.50 och för det mesta blir det att åka hem med 16.20 bussen. Många timmar på buss men också bra tid att utnyttja till att plugga, framförallt tur att finaste S också pendlar in så för det mesta har jag sällskap också:)

Nu i helgen blev vi dunderförkylda hela familjen, Joline har varit hemma från dagis idag också, men har ändå hunnit med att hjälpt mamma att baka tunnbröd, plockat kantareller och lite kalas hemma hos Sandra:) I huset har vi redan bott några dagar nu och det känns toppen att få sova i sin riktiga säng igen! Att kunna ha ett kök att använda, en diskmaskin och plats att röra sig på;) Nu ska vi bara försöka få det färdigt också och det är tufft när vi arbetar och pluggar och inte har den energi och ork som man önskat när man väl är hemma. Middag ska lagas och mysa med lillan vill man ju passa på.

Nu ska jag springa ut och mata hönsen och sedan blir det mys med sambon innan det är dags för sängen för att orka upp 4.30 imorgon:P

Inga kommentarer: