14 november 2011

Joline 2 år!

Ett litet födelsedagsinlägg som äntligen kommer upp;)

Grattis älskade unge på 2 årsdagen! 111111 blev det fina datumet för hennes födelsedag i år:) Det är inget födelsedatum som är svårt att komma ihåg 11/11;) Den 31 oktober 2009 var beräknat förlossningsdatum för lillskruttan, så det var en lång väntan de 11 dagarna som vi gick över tiden. Det känns som igår, och man inser nu hur tiden bara flyger fram och att det gäller att vara med och ta vara på den nu!

Vi har kalasat hela helgen med början på fredan och sedan mer besök under lördan och sen avslutningsvis med farsdagsfirande på söndan:) Nu tror jag att det inte blir något fikande förrän advent...hela lördagkvällen låg jag illamående och med frossa. Det är inte bra med för mycket av det goda;) Min mage var iaf inte beredd på en sådan sockerchock... Men lillan lade i en högre växel hon under de här dagarna med en energi som inte går att förstå! Gullungen somnade sen på 3 röda i soffan efter gästerna åkt<3 Som hon har pratat om kalas nu de här dagarna och hon vet precis vem som köpt vad av presenterna!

Joline fick så fina saker! Lego (kul för både stora och små:)), en DVDspelare till bilen (perfekt när vi åker långt och de mornar som jag måste åka med bussen tidigt och Joline och Henrik måste fördriva tid i Ström), pippiryggsäck (att bära med sig saker till dagis i), cupcakeset i trä att dekorera (att baka med mamma är ju jätteroligt och att nästan baka själv är ju lika kul det! För själv ska hon göra det mesta nu för tiden;)), en fin bok med "ninisar"i (en bok om kaniner med massa bilder till en tjej som inte kan vara utan sin snuttekanin är ju perfekt:)), ett par stickade strumpor (kommer himla lägligt när hon växt ur sina gamla, mycket uppskattat med hemstickade strumpor när man själv inte bestitter den förmågan!), ett köksset med katruller mm. (som sagt, att vara med mamma i köket är jättekul!)

Julklapparna är iaf klara till lillan, en liten Briospis måste hon ju ha som hon kan baka och laga maten på & ett staffli som hon kan måla och rita på. Det är favoriterna just nu förutom legobygge då;)

Här kommer lite bilder från firandet i fredags:)













Inga kommentarer: